Over ons

Over ons

Wij zijn Radical Roots, een ondernemersduo met een integrale kijk op ondernemen. Dat doen we door mens en merk centraal te zetten in de bedrijfsvoering.


Wij zien dat de toekomst van werk en ondernemen verandert. Het gaat om waarde en betekenisvol zijn, en hoe je dat kunt laten doorklinken in je bedrijfsvoering en marktbenadering. Onze visie is niet zomaar ontstaan, maar gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring in het veld van positionering, organisatie-ontwikkeling, marketing en recruitment. Deze expertises staan niet op zichzelf, maar raken de belangrijkste pijlers van ieder bedrijf: je Merk en je Mensen. Heel vaak zien wij echter dat ze vanuit aparte takken of een actueel probleem worden benaderd. Een vacature invullen. Een nieuw marktsegment aanboren. Communicatie en social media. Medewerkers boeien en binden.

Wanneer mens en merk onvoldoende op elkaar zijn afgestemd, onstaat er onduidelijkheid en versnippering. Dat leidt niet tot het gewenste resultaat en kost uiteindelijk tijd, geld en energie. De zin verdwijnt en mensen raken geïrriteerd of verveeld, wat weer leidt tot ziekteverzuim of vertrek. Onze aanpak is daarom integraal en werkt van binnen naar buiten. Wij kijken naar het geheel van je onderneming en helpen je mens en merk centraal te zetten in de bedrijfsvoering. Vanuit je wortels.


Samen sterker

Hella Bolte verbindt je, met jezelf en met anderen. Iedereen heeft een vonk en je hebt andere vonkjes nodig om te ontvlammen. Ik ben 10 jaar ondernemer en ik groei en bloei door de interacties met anderen. Vanuit Brainfish is mijn specialisme het duurzaam verbinden van mensen en organisaties rondom vacatures. Van nature ben ik heel nieuwsgierig. Ik ga graag, samen met jou, op ontdekkingstocht naar de kern, jouw wortels als mens en als organisatie. Naast kennis en kunde, zorg ik vooral voor een match op het gebied van waarden, missie, talent en ambitie. Relaties die vanuit dit niveau van verbinding ontstaan, zijn werkelijk, duurzaam en stimuleren tot wederzijdse groei. Ga je mee op reis?

Talitha Vrugt maakt (je) zichtbaar. Ik help je om je visie tot leven te wekken, zodat je vanuit de wortels betekenis kunt geven aan je bedrijf. Jouw drive, toegevoegde waarde en bezieling zijn het uitgangspunt van een boeiend en eerlijk proces waarbij we tot de kern van de zaak doordringen. Die eigenheid kun je versterken en doorvoeren in alles wat je onderneemt: positionering, organisatie, werving en selectie, communicatie en marketing. Ik zorg ervoor dat er samenhang is én blijft, zodat je duurzame impact kunt maken en persoonlijk en zakelijk kunt groeien. Ik ben 13 jaar ondernemer en werk vanuit ABENG | aligned branding o.a. voor MKB, publiek-private partnerschappen en topsectoren, maar ook voor startups en scale-ups. Mijn aanpak is energiek, organisch en pragmatisch. Samen zorgen we ervoor dat het gaat stromen.  

Hella Bolte & Talitha Vrugt

Recruitmentspecialist meets Brandingstrateeg