Geworteld Groeitraject
s1

Geworteld Groeitraject

In een wereld die steeds meer verbonden is door digitalisering en nieuwe vormen van samenwerken, is het essentieel dat je weet waar je voor staat. Het gaat om specifiek, niet algemeen. Hoe radicaal eigen ben jij in je positionering, strategie en aannamebeleid? Helderheid en focus vergroten jouw waarde als onderneming en zijn de basis van een sterk en aantrekkelijk merk voor medewerkers, klanten en samenleving.


Vergroot je aantrekkingskracht in 7 stappen

Wat als je jouw roots – je drijfveren, ambities en kernwaarden – nog beter gaat benutten? Als de missie van je bedrijf niet een alleen een mooi statement is, maar écht betekenis geeft aan ieders werk en diep geworteld is in je positionering en strategie. Dan hebben we het over radicaal ondernemerschap. Wie radicaal wil ondernemen, moet zijn perspectief verschuiven. Wat aantrekt komt uit jouw missie en drive als ondernemer en niet uit de buitenwereld. Dat helpt jou koersvast ondernemen, de juiste (investerings)keuzes maken en mensen aantrekken die uit het juiste hout gesneden zijn. Daar helpen we je graag mee via ons Geworteld ondernemen in 7 stappentraject.


Inzicht, focus en nieuwe energie

Geworteld ondernemen in 7 stappen bestaat uit visie- en strategievorming, rootsessies, het opstellen van een groei- en actieplan en natuurlijk radicale reflectie. Op basis van jouw knelpunten en groeiambities maken we een programma op maat. Onderdelen zijn het verhelderen van je kernwaarden, visievorming, doelen stellen en focus aanbrengen. Alles is erop gericht om de aantrekkingskracht van je bedrijf te vergroten. Wortelen. Weten waar je voor staat en gaat. En de hele organisatie daarin meenemen. Want je wilt als management niet voor de troepen uit lopen, maar commitment van iedereen. We garanderen inzicht, focus en nieuwe energie om samen te werken, te ondernemen en te groeien.