Live Organisatiescan
S1

Live Organisatiescan

Ontdek in 4 uur tijd of jouw bedrijf een magneet is. Tijdens onze Live Organisatiescan krijg je inzicht in kansen en knelpunten tijdens een interactieve sessie met de directeur/DGA en 3 medewerkers.


Interactief en persoonlijk

Geen online vragenlijsten, maar een ontmoeting op locatie. We kiezen bewust voor live omdat we zo veel beter kunnen peilen wat er leeft en speelt. In de antwoorden die gegeven worden, maar vooral ook onder de oppervlakte. Onze Live Organisatiescan is interactief en speels van opzet, maar ook gebaseerd op het 7S-model voor organisatie-ontwikkeling van McKinsey. We nemen jullie kernwaarden onder de loep en op welke manier die terugkomen in de dagelijkse bedrijfsvoering en uitstraling. Hetzelfde geldt voor strategische doelen, manier van samenwerken en leidinggeven, en op welke manier jullie bedrijf het verschil maakt in de samenleving.


Direct inzicht in kansen en knelpunten

We raden aan om met een representatieve vertegenwoordiging van het bedrijf de Live Organisatiescan in te gaan. Dat geeft het meeste inzicht in kansen en knelpunten. Wat we van jullie vragen is commitment en de bereidheid om je open te stellen. De scan is zodanig opgezet dat het niet bedreigend is voor zowel directie als medewerkers. Er is dan ook geen goed of fout. Zie het als een bewustwording van waar je staat en hoe je overkomt. We kijken naar mens en ontwikkeling op het snijvlak van positionering en strategie. Hier liggen vaak grote kansen, maar die zijn niet altijd evident als je er zelf middenin zit.