Re-Connect

  

Via onze live online training Re-Connect verkennen we in 2 sessies met elkaar de uitdagingen, behoeften én oplossingen voor succesvol hybride werken binnen jouw organisatie.

  

Voor veel organisaties en bedrijven geldt dat de manier van werken hybride zal blijven, dus met een combinatie van kantoor en thuis. Dat vraagt om nieuwe manieren van samenwerken en verbinden met elkaar. Vraag is bijvoorbeeld hoe je de menselijke kant een vaste plek kunt geven bij overleggen op afstand? En hoe ook nieuwe medewerkers zich thuis gaan voelen binnen het team? In 2 live online werksessies bedenken we met elkaar ideeën voor hybride werken waar je (weer) zin van krijgt.

Live Organisatiescan

  

Ontdek in 4 uur tijd of jouw bedrijf een magneet is. Tijdens onze Live Organisatiescan krijg je inzicht in kansen en knelpunten tijdens een interactieve sessie met de directeur/DGA en 3 medewerkers.

  

Geen online vragenlijsten, maar een ontmoeting op locatie. We kiezen bewust voor live omdat we zo veel beter kunnen peilen wat er leeft en speelt. We nemen jullie kernwaarden onder de loep en op welke manier die terugkomen in de dagelijkse praktijk en uitstraling. Hetzelfde geldt voor strategische doelen, manier van samenwerken en leidinggeven, en op welke manier jullie bedrijf het verschil maakt in de samenleving.

Geworteld Groeitraject

  

Wil je echt toekomstbestendig ondernemen en je waarde en aantrekkingskracht vergroten? Dan is Geworteld ondernemen in 7 stappen stappen iets voor jou. We maken een programma op maat voor je. Van rootsessie tot visievorming en van strategie tot actieplan.

  

Hoe radicaal eigen ben jij in je positionering, marktbenadering en aannamebeleid? Wat als je jouw roots - je drijfveren, ambities en kernwaarden - nog beter gaat benutten? Als de missie van je bedrijf niet alleen een mooi statement is, maar écht betekenis geeft aan ieders werk en diep geworteld is in je positionering en strategie. Dan hebben we het over radicaal ondernemerschap.