Live Organisatiescan

  

Ontdek in 4 uur tijd of jouw bedrijf een magneet is. Tijdens onze Live Organisatiescan krijg je inzicht in kansen en knelpunten tijdens een interactieve sessie met de directeur/DGA en 3 medewerkers.

  

Geen online vragenlijsten, maar een ontmoeting op locatie. We kiezen bewust voor live omdat we zo veel beter kunnen peilen wat er leeft en speelt. We nemen jullie kernwaarden onder de loep en op welke manier die terugkomen in de dagelijkse praktijk en uitstraling. Hetzelfde geldt voor strategische doelen, manier van samenwerken en leidinggeven, en op welke manier jullie bedrijf het verschil maakt in de samenleving.

Geworteld Groeitraject

  

Wil je echt toekomstbestendig ondernemen en je waarde en aantrekkingskracht vergroten? Dan is Geworteld ondernemen in 7 stappen stappen iets voor jou. We maken een programma op maat voor je. Van rootsessie tot visievorming en van strategie tot actieplan.

  

Hoe radicaal eigen ben jij in je positionering, marktbenadering en aannamebeleid? Wat als je jouw roots - je drijfveren, ambities en kernwaarden - nog beter gaat benutten? Als de missie van je bedrijf niet alleen een mooi statement is, maar écht betekenis geeft aan ieders werk en diep geworteld is in je positionering en strategie. Dan hebben we het over radicaal ondernemerschap.