Re-Connect

Re-Connect

Behoefte aan échte verbinding

Werken op afstand. We weten inmiddels haast niet beter. Het heeft zo z’n voordelen, maar, wat missen we de échte verbinding. Het contact met collega’s en de ‘praatjes pot’ bij de koffieautomaat, waar het o zo waardevolle cement voor succesvol samenwerken wordt gesmeed. Want dan ZIEN we elkaar vaak echt. En wie zich werkelijk verbonden voelt met zichzelf, zijn/haar collega’s en de organisatie ervaart meer werkgeluk, is betrokkener en effectiever.


Is jouw organisatie klaar voor hybride samenwerken?

Voor veel organisaties en bedrijven geldt dat de manier van werken hybride zal blijven, dus met een combinatie van kantoor en thuis. Dat vraagt om nieuwe manieren van samenwerken en verbinden met elkaar. Vraag is bijvoorbeeld hoe je het menselijke aspect een vaste plek kunt geven bij overleggen op afstand? En hoe je ervoor zorgt dat ook nieuwe medewerkers zich thuis voelen en aanhaken bij de organisatiecultuur en waarden?


Re-Connect: 2x live online sessie

Via onze live online training Re-Connect verkennen we in 2 sessies met elkaar de uitdagingen, behoeften én oplossingen voor succesvol hybride werken binnen jouw organisatie. De training bestaat uit de volgende onderdelen:  1. Inventarisatie van de wensen en teamsamenstelling

  2. ‘Out of the box’ toolkit naar alle deelnemers + voorbereidende opdracht

  3. Live online sessie #1: samen verkennen we de Uitdaging, de Behoefte, de Oplossing, de Afspraak (meer info onderaan)

  4. Live online sessie #2: reflectie en evaluatie voor bijstelling en verankering